jueves, 21 de noviembre de 2019

EL DIA INTERNACIONAL DEL DRETS DELS NENS

El Dia Universal de l'Nen o de la Infància, és un dia consagrat a la fraternitat i la Comprensió entre a els nens de l'món. 
Està destinat a fomentar el benestar i els drets dels nens de l'món. L'any 1954, l'Assemblea General de les Nacions Unides va recomanar que és constituïu a Tots els Països 1 Dia Universal de l'Nen i también va suggerir als Governs Estatals que celebressin aquest dia, en la data que cadascún d'aquests decidiu més Convenient .

La celebració universal d'aquest dia està motivada pel desig social de donar un impuls positiu al reconeixement dels drets a la salut, a l'educació, a la protecció i a la millora de qualitat de vida de col·lectius generalment desfavorits.


Fa 23 anys que el món va prometre als nens que faríem tot el possible per protegir i promoure els seus drets a sobreviure i a prosperar, a aprendre i a créixer, per tal que es facin sentir i arribin a un gran potencial. Però, tot i els avenços generals, la situació de molts nens han empitjorat encara més. És per això que, actualment, necessitem noves formes de pensar i actuar, tant adults com menors.
Resultado de imagen de DIA INTERNACIONAL DEL DRETS ELS NENS
PROTÈGIM ELS SEUS DRETS!!!!💜

2 comentarios:

  1. Pero quin blog tan interesant !!!!!!!!!! Hem de quedar algun dia per anar a menjar

    ResponderEliminar

ESCRITORS

ERIKA LEONARD MITCHELL Erika Mitchell was born on 7 March 1963 in Willesden, Middlesex to a Chilean mother and a Scottish father who was ...