lunes, 20 de enero de 2020

LA INFORMACIÓ AL PODER


NOTICIA NACIONAL💛

Iggy Pop, Bad Gyal, The Strokes, Beck, Bad Bunny, C. Tangana y Lana del Rey en el Primavera Sound 2020



El festival, que se celebra de el 3 a el 7 de juny a Barcelona, anuncia abans d'hora el seu cartell després de la filtració per error de la banda Pavement.

El 20 aniversari del festival de Primavera Sound, s'han vist obligats a pujar la seva programació abans de temps.

Aquest any torna a apostar per la diversitat estilística i es torna a distingir per un conjunt de qualitat més enllà dels primers espases.

El cartell d'informació va ser pujat abans de temps i va ser esborrat, degut a la realització d'això el van tenir que tornar a pujar per les queixes de la gent.



L'abonament costa 195 euros, mentre que els passes VIP es poden comprar per 400 euros. A més, la passada per assistir a l'Primavera Pro, la trobada internacional dirigit a professionals de la indústria musical, està a la venda per 230 euros.




NOTICIA INTERNACIONAL💛


Una mare embarassada i els seus cinc fills són assassinats per una suposada secta a Panamà

Les autoritats de Panamà van informar que una dona embarassada i els seus 5 fills d'entre 1 i 11 anys, a més d'una jove de 17, van ser presumptament assassinats i enterrats en una fossa per membres d'una secta religiosa que actuava en una remota àrea indígena, i que els sospitosos de la massacre estan detinguts.
Altres 15 persones, ferides, van ser rescatades en una remota àrea indígena. Les autoritats han detingut 10 suposats capellans de la secta "Nova Llum de Déu"

"El Ministeri Públic confirma la ubicació d'una fossa amb 7 cadàvers, corresponents a 6 menors d'edat d'1, 3, 9, 9, 11 i 17 anys. A més d'una dona adulta que estava embarassada d'aproximadament 4 a 6 mesos, mare de 5 dels menors ", va publicar l'organisme judicial en el seu compte de Twitter.

El fiscal superior de Boques de l'Toro, Rafael Baloyes, va dir que els cadàvers trobats a la fossa presenten clars signes de tortura, i que entre els detinguts per la massacre està l'avi dels 5 petits assassinats

2 comentarios:

  1. cuesta mucncho de leer con el fondo de pantalla.pero lo demás genial.

    ResponderEliminar
  2. me ha costado mucho leerlo con el fonjdo pero me ha encantado.

    ResponderEliminar

ESCRITORS

ERIKA LEONARD MITCHELL Erika Mitchell was born on 7 March 1963 in Willesden, Middlesex to a Chilean mother and a Scottish father who was ...